Magic Hangover breekt actief alcohol en haar bijproducten af, dus je kater voelt altijd minder zwaar aan dan wanneer je ons product niet zou gebruiken.

Zorg er ALTIJD voor dat je ons product volgens de gebruiksaanwijzing gebruikt. Een half uur voordat je alcohol gaat drinken met minstens 30CL water neem je de twee capsules in. Werkt het op deze manier voor je? Super, dan hoor je bij het grootste deel van onze klanten! Niet helemaal tevreden? Neem dan na 7/8 glazen NOG twee capsules OF neem nog twee capsules voordat je gaat slapen.

Waarom moet ik meer capsules gebruiken dan mijn vrienden/collega’s/familieleden voor hetzelfde effect?

Dit kan verschillende oorzaken hebben. Drink je meer dan hen? Ook is ieder lichaam anders. Iedereen reageert anders op alcoholische dranken en niet iedereen verwerkt alcohol en bijproducten even snel en effectief.

Comment on this FAQ

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ja. Magic Hangover is getest in combinatie met medicijnen. Let wel, alcoholgebruik in combinatie met medicatie kan wel problemen opleveren.

Nee. Onze pakketjes passen door de brievenbus.

Voor 14.00 uur besteld is binnen 2 dagen in huis, Zaterdag geldt als een bezorgdag.

Als reseller kun je promotiemateriaal van hoge kwaliteit van ons verwachten. Toonbank displays, posters en kaartjes met uitleg over de werking van ons product. In overleg kunnen we vor meer dingen zorgen. Mocht je als reseller een promo stand willen voor een bepaald moment, kan dit worden geregeld

Nee. Je bent nog steeds onder invloed en hebt nog altijd alcohol in je bloed. magic Hangover breekt niet alle alcoholverbindingen af.

Zij mogen geen alcohol gebruiken en hebben daarom geen behoefte aan Magic Hangover. Bovendien bevinden zwangere vrouwen zich niet in de testgroepen voor voedingssupplementen

Ons product is goedgekeurd als Europees voedingssupplement en heeft een FDA goedkeuring. Hierdoor kun je het binnen de EU en de USA met gerust hart meenemen.

Door de volledige organische samenstelling van ons product heeft het in ieder geval geen versterkende of schadelijke werking in combinatie met drugs. Of het ‘ the day after’  minder erg maakt durven we niet met zekerheid te zeggen.

Ja. Magic Hangover heeft tijd nodig om in te werken. 30 Minuten is het minimale tijdsbestek hiervoor.

De capsules die je inneemt voordat je een drankje gaat doen moet je ALTIJD innemen met water. De capsules die je later op de avond inneemt kun je overal  mee innemen, met water geeft het je wel het beste resultaat. Let wel, Magic Hangover capsules innemen met koolzuurhoudende dranken wordt afgeraden door de smaak die daardoor onstaat.

Magic Hangover is een erg leuk product. Als ambassadeur ben je eigenlijk vooral bezig met social media. Je krijgt een kortingscode die iedereen kan gebruiken. Bij elke verkoop in onze webshop via jouw kortingscode krijg je een percentage. Kortingscodes blijven een jaar geldig, interessant he?

Schrijf hiervoor in bij het kopje “AMBASSADEUR WORDEN”. Vul je gegevens zo zorgvuldig mogelijk in.

Magic Hangover  zoekt altijd distributeurs. Distributeurs zoeken verkooppunten en starten samenwerkingen met relevante partijen om Magic Hangover te verkopen. We bieden naast een leuk percentage van de verkoop ook veel vrijheid aan om met ons product aan de slag te gaan. Je kunt het dus makkelijk doen als parttime/tweede baan.

Meld je aan als distributeur onder het kope “DISTRIBUTEURS”. Vul de informatie zo volledig mogelijk in. Wij nemen hierna contact met je op!

Magic Hangover kan een een verrijking zijn voor uw assortiment, als commodity of gadget, maar daarnaast ook als lucratief product. Schrijf je in als reseller. Ga hiervoo naar het kopje “samenwerken”en vul de informatie zo zorgvuldig mogelijk in. Wij nemen hierna contact met u op.

Schrijf je festival in bij “EVENTS” vul de informatie hier zo compleet mogelijk in. Wij nemen contact met je op over de mogelijkheden!

Ja dit kan. Deze optie komt zo snel mogelijk op onze site te staan.

Load More