Nooit meer last van een kater?

Bestel hier dan snel jouw Magic Hangovers. Van party animal naar early bird was nog nooit zo gemakkelijk.

4 x 2 capsules: €12,50

Binnen 1 à 2 werkdagen wordt jouw bestelling bezorgd!
Je hoeft niet thuis te blijven, want het pakketje past door de brievenbus. 

De betaling verloopt via iDeal.

Bestellen

Magic Hangover bevat een bruine alg genaamd Ascophyllum Nodosum, 100% natuurlijk en 100% veilig. Het zuivert je bloed en maakt extra natuurlijke enzymen aan zodat alcohol sneller afbreekt en de effecten van een kater aanzienlijk verminderen of wegblijven. Alle Magic Hangover producten die na 01-20-2020 zijn besteld kun je na het drinken van alcohol gebruiken. Vraag alleen even bij onze verkooppunten of ze de nieuwe of de oude formule verkopen! We hebben geluisterd naar jullie wensen, en hier werd het meest naar gevraagd!

HET ENIGE ANTI-KATER SUPPLEMENT DAT JE VOORAF GEBRUIKT

Onze persoonlijke droom is om Nederland te bevrijden van de nare effecten van een kater. Profiteer ook van Magic Hangover. Een natuurlijk product gebaseerd op bruine algen. Het zuivert je bloed en maakt extra natuurlijke enzymen aan zodat alcohol sneller afbreekt en de effecten van een kater aanzienlijk verminderen of wegblijven.

Het mooie is dat je ons product vooraf inneemt. Dus niet ’s nachts als je thuiskomt. Dan heb je vaak geen zin meer in een halve liter water met een poeder of pilletjes. Of je vergeet het gewoon. Word ook fit na een avondje stappen en vertrouw op Magic Hangover. Veel mensen gingen je voor en iedereen is enthousiast.

ONS VERHAAL

MET MAGIC HANGOVER WORDT IEDERE PARTY-ANIMAL EEN EARLY BIRD!

De dag na een gezellige avond met wat drankjes was mijn maag altijd helemaal van slag. 1 a 2 dagen buikpijn was geen uitzondering. Met Magic Hangover heb ik nergens last meer van! Hooguit een beetje moe als ik kort heb geslapen. Ik raad het iedereen aan!

Kyra

Ik gebruik Magic Hangover bij het stappen zodat ik een dag later weer fris kan werken. Ondanks mijn leeftijd  heb ik helemaal geen last meer van katers. Het werkt perfect!

Jim

In eerste instantie klinkt het te mooi om waard te zijn, een pilletje om je kater te voorkomen. Ik heb het geprobeerd en was blij verrast over het resultaat. Voorheen werd ik echt  zwak en misselijk na een avondje uit. Na het gebruiken van Magic hangover was dit verleden tijd. Zeker aanrader aan me matties💪 Gebruik wel volgens recept voor results!

Felipe